اتوماسیون صنعتی برق

الکتروموتورهای روتور سیم پیچی دارای گشتاور حداکثر در لحظه استارت است.

وقتی الکتروموتور به برق متصل می شود، جریان الکتریکی وارد سیم پیچ های استاتور می شود و باعث ایجاد یک میدان مغناطیسی می شود.

یک یا چند سیم‌پیچ‌ عایق شده به دور هسته موتور پیچیده می‌شود تا میدان مغناطیسی متمرکز شود.

سیم پیچی دینام های مختلف با کلاف بندی متنوع، با هم فرق دارد. در نتیجه سربندی موتور دینام مورد نظر را مشخص کنید.

این حرارت توسط فن های تعبیه شده روی محور روتر کاهش پیدا می کند. در نتیجه از آسیب دیدن الکتروموتور، جلوگیری می شود.

احتمالا کنجکاو شده اید که چه عاملی باعث افزایش گشتاور نیروی محرکه و قدرت آن می شود؟ نیرویی که به هر یک از میله های روتور وارد می شود، به شدت میدان مغناطیسی (با توجه منبع تغذیه تک فاز یا سه فاز)، فاصله هوایی و جریان میله روتور بستگی دارد.

در ابتدای مقاله الکتروموتور چیست‌؟ به بررسی موتورهای اولیه می‌پردازیم.در طول سال‌ها‌، موتور الکتریکی به طور گسترده‌ای تکامل یافته و همچنان نقشی کلیدی و رو به رشدی در جامعه امروز دارد.

این سوابق گمرکی نشان می‌دهند روسیه در ماخذ حد فاصل سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ تجهیزات و قطعاتی به ارزش دستکم ۳۴ میلیون دلار برای مونتاژ خودروها و موتورسیکلت های اوروس وارد کرده است.

به طور ساده تر هر وسیله الکتریکی پیرامون ما، دارای انواع  موتور الکتریکی می باشد، به گونه ای که در صنایع و مشاغل گوناگون نیز جز اصلی می باشد. و به زبان ساده می توان الکتروموتور را وسیله ای نامید که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند.

مقاومت اهمی سیم پیچ های روتور و استاتور و همچنین میدان مغناطیسی ایجاد شده، علاوه بر تلفات انرژی الکتریکی در قالب تلفات هیسترزیس و فوکو (هسته)، حرارت قابل توجهی ایجاد می کند.

این نوع الکتروموتور ها برای موارد استفاده سرعت متغیر مناسب نیستند. به همین دلیل از موتور های دی سی سری بیشتر در پرس های ضربه ایی جرثقیل و بالابر هیدرولیک استفاده می شود.

به همین دلیل است که الکتروموتور سه فاز در انتقال، تولید و توزیع برق در اکثر کشورهای جهان استفاده می شود.

این نوع از موتور الکتریکی نوعی خازن دارد که به طور دائمی و بصورت سری به پیچه استارت متصل است. این کار سبب آن می شود که پیچه استارت تا زمانی که محور الکتروموتور به سرعت چرخش نامی خود برسد به صورت پیچه ای کمکی عمل کند.

با این تفاسیر کاربرد واقعی قدرت الکترو مکانیکی‌، شگفت‌انگیز بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *